Cikkszám: JB01684-BWW Kategória:

JOBY Vert L konzol

Adj egy JOBY VERT L konzolt a GorillaPod 3K szetthez és készíts videókat portré állásban könnyedén
A horizontális L konzol mindennapos társad lehet a vloggingban.

  • Könnyen válthatsz vele a portré és tájkép mód között
  • A GorillaPod® 3K Kit népszerű 3K cserelapjával használható
  • Beépített vakupapucs csatlakozással lámpa vagy mikrofon csatlakoztatható rá
  • A vízszintes és függőleges oldalán is rendelkezik vízszintező buborékkal
  • ¼-20” csatlakozással rendelkezik a vertikális oldalon, így bármilyen tripoddal használható

Bruttó

6990 Ft

Leírás

A vertikális L-konzol a legújabb tükör nélküli kamerákhoz készült mindennapi vlogoláshoz. Ez a legújabb polikarbonát anyagokból készült konzol már nagyon messze áll a régi idők nagy és nehéz portré konzoljaitól.

Az egyedülálló cserelap csatlakozót úgy tervezték, hogy egyenesen a 3K gömbfejre illeszkedjen (a GorillaPod® 3K kit részeként). A függőleges oldalon található egy ¼ 20 ”-os csavar is, amellyel szükség esetén más állványokkal és fejekkel is használható.

Kellene a szettedhez más kiegészítő is? A JOBY Vert vakupapuccsal rendelkezik, amellyel bármit rögzíthetsz, a LED -es lámpáktól, például a Beamo-tól vagy a Beamo Mini -től kezdve a mikrofonokig, mint például a Wavo sorozat.  A tartalomkészítők, influencerek életét is szuper egyszerűvé teszi a vízszintező buborék, mely a függőleges és a vízszintes oldalon is megtalálható.

Technikai tulajdonságok

Teherbírás

3 kg

Cikkszám: JB01684-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.