JOBY TelePod Mobile

  • Használhatjuk kézi markolatnak, monopodnak, emelt állványnak vagy asztali állványnak.
  • Kis 360 fokos kamerákkal, telefonnal vagy 360 csatlakozásos telefonnal is használható
  • Impulse Bluetooth kioldót is tartalmaz a szett
  • Kompatibilis számtalan JOBY rögzítővel

Bruttó

19990 Ft

Leírás

Szelfibot a mobilodhoz.

A TelePod ™ Mobile kifejlesztéséhez számtalan ingatag szelfi botok teszteltek, hogy biztosan kiküszöböljék az összes előforduló hibát. A legújabb mobilokhoz tervezték. A szett részeként a 1K teherbírású gömbfejjel és GripTight One telefontartóval a TelePod Mobile négy kreatív módon használható; markolat, egylábú állvány, emelt állvány és teleszkópos állvány. .

Ráadásul a mellékelt Impulse ™ Bluetooth® kioldóval távolról is készíthetsz képet (a kioldó ügyesen kapcsolódik az egyik lábhoz, amikor nem használod, hogy ne kelljen keresni, amikor szükség van rá). A mellékelt pin joint csatlakozóval GoPro ™ vagy más akció kamera is szerelhető rá.

A TelePod Mobile kompatibilis más JOBY tartókkal, 360 kamerákkal és egyéb, max 325 g-os kiegészítőkkel, LEDekkel, mikrofonnal.

Technikai tulajdonságok

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.