Cikkszám: JB01656-BWW Kategória:

JOBY Smart Stabilizátor

3 tengelyes okostelefon-gimbal vloggereknek és tartalom készítőknek
Filmszerűen sima, remegés mentes videók – az egyetlen gondod a kreativitás legyen

  • Tökéletes a remegés mentes telefonos videókhoz
  • Teleszkopikus nyéllel mely 18cm-re nyitható
  • Tájkép és portré mód
  • Dedikált “intelligens stabilizátor” App az arc/tárgy követéséhez
  • Mini állvány, hordtáska és egyéb tartozékok

Bruttó

42990 Ft

Leírás

LÉPJ EGY SZINTET

Remegés mentes videók a JOBY smart stabilizátorával. Három tengelyes okostelefon-gimbal a vloggerek és tartalomkészítők számára . Az intelligens stabilizátorral sima, remegés mentes videókat készíthetsz, Végre nem korlátoz a felszerelésed. Szabadon ugorhatsz, futhatsz, foroghatsz és mozoghatsz – Az okos JOBY stabilizátor szinten és remegés mentesen tartja a videódat.

Használata egyszerű … csak válaszd ki a négy mód egyikét, és kezdheted is a felvételt! Válaszd a „pan-t” ha epikus, széles látószögű felvételt készítesz. Kapcsold „lock” állásba, hogy stabilan tartsa a telefonodat miközben pl mesélsz.  A „follow” tökéletes arra, hogy kalandra vidd a nézőidet, az „auto-rotate” pedig nyomon követi minden mozdulatodat.

A smart stabilizátor szuper kicsi és könnyű. Teleszkópos fogantyúja akár 18 cm-re is kinyitható , megkönnyítve ezzel a szelfik vagy csoportképek tökéletes beállítását. Tarthatod vele a telefonodat fekvő és álló módban is ! A gimbal gombjai lehetővé teszik a tengelyforgatást, az üzemmódválasztást és a telefon kamerájának egyszerű és gyors vezérlését.

A dedikált smart stabilizer alkalmazás lehetővé teszi, hogy Bluetooth -szal csatlakoztasd a gimbalt a telefonhoz Arc- és tárgykövetést, dinamikus time-lapse-et és panorámaképeket is készíthetsz vele.

A JOBY Smart Stabilizer akár 10 órán át használható egy töltéssel, és a mellékelt kábellel a gimbalon keresztül tölthetted a telefonodat. Ráadásul állvány, hordtáska és csuklópánt jár hozzá.

Technikai tulajdonságok

Tömeg 0.428 kg
Méretek 11.05 × 11.8 × 32.3 cm
Dönthetőség szöge

320 °

Akku idő

max 10 óra

Telefon kompatibilitás

8.4 cm maximum telefon szélesség

Csatlakozás

Bluetooth

Szett tartalma

Gimbal, táska, csuklópánt, Tripod, Micro USB töltő kábel, Micro to Micro kábel, Micro to Lightning kábel, Micro to Type C kábel, Használati utasításManual, Quick Setup Kártya

Forgatási szög

320 °

Certifikációk

CA PROP65; FCC (ID: 2AQK5-JB01656)

Akkumulátor

Beépített újratölthető akku 1300 mAH 7.4-8.4V

Minimum használati hőmérséklet

-10 °C

Teherbírás

0.21 kg

Pan szöge

320 °

Maximális kihúzhatóság

0-18.3 cm

Töltés módja

Micro USB

Maximális munka hőmérséklet

45 °C

Cikkszám: JB01656-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.