Cikkszám: JB01661-BWW Kategória:

JOBY Podzilla LG

  • Rugalmas állvány mellyel kreatív lehetsz
  • Gyors cserelappal könnyű és gyors a gép elhelyezése
  • Vízszintező buborék az egyenes horizontért
  • A nyomógombbal kioldható a gömbfej portré módba forgatható
  • Nagyon sokféle eszkö

Bruttó

13900 Ft

Leírás

Akadj rá a fotózásra és videózásra. Segít benne a PodZilla ™ ez a szuper rugalmas állvány a GorillaPod® készítőitől . Válaszd ki, neked melyik lenne az IGAZI

A PodZilla lábai teljes hosszukban hajlíthatóak és belsejük tartós alumíniumból készült, hogy kedvedre nyúzhasd. Kívülről tapadós gumival borítottak a lábak,, hogy stabil legyen,, bármire is tekernéd rá. A PodZilla sorozat azoknak készült, akik végre stabilan megtartott, egyenesbe állított felvételeket szeretnének, bárhol is vannak.

A PodZilla Large -ot főleg kamerákhoz (és egyéb kiegészítőkhöz) tervezték amelyek ¼-20 ”-es menettel rögzíthetőek és max 2,5 kg-ot nyomnak. A fejről egy kis gyors cserelappal könnyen levehető vagy vissza helyezhető a kamera, a gömbfej kioldó gombjával a kamera iránya, döntése egyszerűen állítható és még egy beépített vízszintező buborék is segít, hogy tuti egyenes legyen a horizont és professzionális legyen a vele készített tartalom.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01661-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.