JOBY HandyPod

  • Mini állvány vagy kézi kamera támasz
  • Kényelmes, ergonomikus gumi markolat
  • nyomógombos rögzítő mechanizmus portré módhoz
  • Könnyű, intuitív, egyszerűen hordozható
  • Kompatibilis számtalan JOBY rögzítővel

Bruttó

8990 Ft

Leírás

A HandyPod egy mini állvány azoknak a tartalomalkotóknak, akik könnyű, hordozható és könnyen használható támaszt keresnek. Segít abban, hogy gond és erőlködés nélkül készíts sima, beremegés mentes videofelvételeket. Nincs szükséged az állvány lábára? Használd összezárt lábakkal markolatként, szelfikhez vagy professzionális megjelenésű videók rögzítéséhez. A nyomógombos mechanizmus lehetővé teszi a gömbfej gyors és intuitív rögzítését és álló helyzetbe fordítását.
A gumi markolat ergonomikus és biztonságos fogást biztosít a kamera számára, míg a gumi lábvégek stabil és csúszásmentes alapot garantálnak minden felületen. Az univerzális ¼ ”csavarmenetnek és a kiváló stabilitásnak köszönhetően a HandyPod-ot kompakt vagy tükör nélküli fényképezőgépekkel, mikrofonnal és egyéb, legfeljebb 1 kg tömegű digitális eszközökkel is használhatod.

Technikai tulajdonságok

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.