JOBY GripTight PRO TelePod

  • Bármilyen telefont rögzíthetünk a pro GripTight™ tartóval
  • Állítható a döntési szög és a fekvő-álló tájolás a streaminghez és vlogginghoz
  • MILC, kompakt, 360 és akció kamerákhoz 1 kg-ig
  • Az állvány 34-79cm-re kinyitható.
  • A lábak 3 szögben rögzíthetőek, hogy egyenetlen talajon is stabilan álljon

Bruttó

34990 Ft

Leírás

Az első teleszkópos állvány a GorillaPod ™ gyártóitól . A GripTight ™ PRO TelePod ™ egy kézi állvány / vlogging bot, amely 4 módon is használható, hogy tuti a legtöbbet tudd belőle kihozni. Remekül helytáll mint kézi markolat, meghosszabbított markolat, asztali állvány vagy magasra kihúzott állvány. Bónusz: a rudat és az állványt együtt vagy külön külön is tudod használni.

Szuper erő és hooooossszúság. Az 1200mm-ig nyitható hosszabbító rúddal (mely vízálló is) fotózhatunk, videózhatunk csoportot, fej fölötti felvételeket, outdoor jeleneteket. Ez a leghosszabb, legerősebb vlogging pole.

Könnyen befér a táskádba, hogy ne legyen teher a kalandoknál.

A GripTight ™ PRO 2 mobiltelefon tartó nemcsak hogy sokoldalú, mert szinte minden telefonnal – tokkal vagy tok nélkül is használható, hanem TikTok-hoz, insta videóhoz is remek, mert könnyen átforgatható álló helyzetbe és onnan vissza, így a megfelelő formátumban készülhetnek a videók. A portré móddal és néhány pimasz billenés szabályozással a TikTok® táncvideóid is tartolni fognak.

A GripTight ™ PRO 2 mobiltelefon tartó vakupapucsos rögzítési ponttal is rendelkezik, így felszerelheted LED lámpával vagy mikrofonnal is.

Ha másra vágysz, csak vedd le a telefontartót, és bármilyen fényképezőgépet vagy tartozékot felszerelhetsz 1 kg-ig , vagy tehetsz rá GoPro akció kamerát a mellékelt pin joint csatlakozóval.

Technikai tulajdonságok

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.