Cikkszám: JB01551-BWW Kategóriák: ,

JOBY GripTight PRO 2 GorillaPod állvány szett telefon tartóval

  • GripTight PRO 2 rögzítő biztosan megtart egy plus size méretű telefont is
  • Fekvő és álló módban is használható
  • A rugalmasan hajlítható lábakkal bármilyen tárgy köré odarögzíthetőek
  • A Cold Shoe Pro vakupapuccsal lámpa vagy mikrofon szerelhető fel
  • ¼”-20 kompatibilis csatlakozás a kiegészítők rögzítéséhez

Bruttó

25990 Ft

Leírás

Storytelling új szinten

A GripTight™ PRO 2 GorillaPod -dal beléphetsz a nagyok ligájába a live streaming és aktív tartalom alkotók közé.

A GorillaPod ™ 1K állványt 3 módon is használhatod: GRIP IT, WRAP IT, STAND IT™ : használhatod mint egy markolatot vagy kézi támaszt szelfihez vagy új perspektívákhoz, egy stabil pont köré teherheted mint egy faág vagy korlát és klasszikus állványként a lábaira állítva is megállja a helyét. Rakhatsz rá LED-et, mikrofont vlogginghoz, podcasthez, video konferenciához. Home officeban vagy home schoolingban a legjobb barátod lesz, végre felszabadulnak a kezeid és kényelmesen vehetsz részt a meetingen vagy nézheted a legújabb sorozatodat. Az állítható GripTight ™ PRO 2 telefontartót állóról fekvőre változtathatod, így szuper akár TikTok-hoz akár Youtube-hoz. Adhatsz hozzá további eszközöket is, lámpát, mikrofont a vakupapucs tartó segítségével.

Még több kellene? Szerezd be a GorillaPod ™ kar szettet és készítsd el saját GorillaPod ™ Mobile Rig-edet hogy mestere legyél a telefonos felvételeknek.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01551-BWW Kategóriák: ,

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.