Cikkszám: JB01494-BWW Kategória:

JOBY GripTight ONE GP mágneses állvány szett &Impulse kioldó

  • Univerzális design: minden telefonhoz használható tokkal vagy tok nélkül
  • Gyors rögzítés és levétel a rugós szorítónak köszönhetően
  • A rugalmasan hajlítható lábakkal bármilyen tárgy köré odarögzíthetőek
  • A lábak összezárásával markolatot kaphatunk, mellyel szelfit, vlogot készíthetünk, kézből videózhatunk.
  • A szuper erős neodímium mágnes talpakkal fém felületre tapasztható

Bruttó

19990 Ft

Leírás

Fullos kit telefonokhoz

Végre őrülten kreatív lehetsz ezzel a kis mágneses GorillaPod ™ szettel. Az állványt bármilyen mágneses felületre teheted. A szett része a híres, szabadalmaztatott GripTight ™ ONE telefontartó, amit a legtöbb telefonmodellel használhatsz. A szórakoztató Bluetooth® Impulse ™ távvezérlővel a kezedben lesz minden, amire szükséged lehet – legyen szó bármilyen elvetemült szögről, már nincsen akadály.

A mágneses csatlakozás mellett 3 módon is használható: “Grip it. Wrap it. Stand it”. Ragadd meg: használd markolatként szelfikhez, kézi támasznak. Tekerd Rá: a lábait hajlítsd valami stabil pont, ágak, oszlopok, korátok köré. Állítsd fel: használt mint egy klasszikus állványt.
Ha leveszed a telefon tartót, használhatod kompakt géppel vagy GoPro akció kamerával is (kiegészítő rögzítéssel), mindennel, ami kevesebb mint 325 g

A szett tökéletes az iPhone és a Google Pixel ™ telefonok legújabb modelljeihez.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01494-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.