Cikkszám: JB01390-BWW Kategória:

JOBY GripTight GorillaPod stand PRO állvány szett

  • Univerzális design: minden telefonhoz használható tokkal vagy tok nélkül
  • Prémium design tartós ABS műanyag & TPE-ből rozsdamentes acél lappal
  • Erős fogásra tervezték fotózáshoz és videókhoz
  • Állítható a döntés szöge, így beállítható az ideális szög a felvételhez vagy elkerülhető a zavaró tükröződés

Bruttó

19990 Ft

Leírás

A GripTight ™ GorillaPod ™ PRO kitben az egyszerű és nagyszerű GripTight ™ PRO mobiltelefon tartó és a klasszikus GorillaPod ™ 1K állvány található, mely egy verhetetlen szett mindenkinek, aki tartalom alkotásra adja a fejét.

A legtöbb telefonnal használható (tokkal vagy tok nélkül is), tartós ABS-ből, TPE-ből és rozsdamentes acélból készül. Könnyedén válthatsz a telefon tartóval portré vagy fekvő mód között, így készíthetsz vlogot a YouTube csatornádra, majd egyetlen mozdulattal átforgatva a telefont portré módba már készülhet is a TikTok videód.

3 módon is használható a GorillaPod: “Grip it. Wrap it. Stand it”. Ragadd meg: használd markolatként szelfikhez, kézi támasznak. Tekerd Rá: a lábait hajlítsd valami stabil pont, ágak, oszlopok, korátok köré. Állítsd fel: használd mint egy klasszikus állványt a lábaira állítva

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01390-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.