Cikkszám: JB01571-BWW Kategória:

JOBY GorillaPod Starter Kit

  • Könnyen elfér a táskában vagy zsebben
  • Gyors és erős univerzális telefon tartó, minden telefonhoz
  • Többszörös csatlakozás GoPro-hoz, lámpához vagy kompakt géphez
  • A rugalmasan hajlítható lábakkal bármilyen tárgy köré odarögzíthetőek
  • A gumírozott talpak stabilitást adnak minden felületen.

Bruttó

9990 Ft

Leírás

Lépj be a GorillaPod™ világába.

A GorillaPod™ Starter Kit a tökéletes első lépés, hogy még jobb saját tartalmakat készíthess. És a ráadás: elfér a zsebedben is!

Ez az újonnan fejlesztett GorillaPod™ és maga a GorillaPod Starter Kit az alap számtalan sok különböző storyhoz. Add hozzá a Telefon tartót és már neki is láthatsz az első youtube sorozatodhoz vagy nézd végre kényelmesen a filmeket. Használd a Pin Joint rögzítőt hogy rátehesd a GoPro vagy más akció kamerádat, és máris nekivághatsz az MTB downhill videódnak, ahol új szögekből veheted a kalandot. Ha LED-et vagy mikrofont szerelnél fel, a vakukpapucsos rögzítő lesz a jó választás. Ha ebből egyik sem jön be, akkor egyszerűen a tetején lévő 1/4-20 csavarral rögzíthetsz rá bármit, ami nem több mint 325 gramm

Ez a kit kifejezetten első videóidhoz vagy vlogodhoz lett kialakítva, legyen szó egy saját kaja receptről, FaceTimingról a családdal, egy makro fotó megvilágításóról, vagy egy villám levadászásáról és lefotózásáról a családi nyaraláson.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01571-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.