JOBY GorillaPod Creator Kit

  • GripTight Smart a pro Max méretű telefonokat is stabilan tartja
  • Vízszintesen és álló formátumba is átforgatható
  • A GorillaPod rugalmas lábai rögzíthetőek a tereptárgyakra
  • kicsi és könnyű mikrofon – ideális méret telefonhoz é

Bruttó

27990 Ft

Leírás

A JOBY® GorillaPod Creator Kit egy szuper szett, amelyet vloggereknek, tartalomkészítőknek terveztek.

A szett alapja a mobilos vloggerek álom állványa, a GorillaPod 1K állvány láb. Ezt egészíti ki a GripTight ™ okostelefon tartó és a Wavo ™ mobilhoz való mikrofon.
A GorillaPod állvány használóható markolatnak, ha összecsukod a lábait, de bármilyen irányba tekerhető és állítható is minden lába egyesével, így tereptárgyakra rögzítheted vagy egyenetlen talajon is könnyen vízszintbe állíthatod. A profi telefon tartó pedig lehetővé teszi, hogy megtaláld a tökéletes szöget akár vízszintesen, akár függőlegesen is szeretnéd tartani a telefont. A tetején elhelyezett Wavo Mobile mikrofon pedig sokkal jobb hangminőséget tesz lehetővé, mint a telefon belső hangja.

Ez a szett tökéletes alap azoknak a vloggereknek, YouTubereknek és TikTokkereknek, akiknek fontos a hangminőség és szeretnének minőségben előre lépni a csatornáikon.

Technikai tulajdonságok

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.