Cikkszám: JB01566-BWW Kategóriák: ,

JOBY GorillaPod 3K PRO Kit

  • MILC kamerákhoz tervezve
  • Szabadalommal védett alumínium konstrukció
  • Gömbfej és állvány szett
  • 3 kg a teherbírása
  • Moduláris és sokoldalú

Bruttó

54990 Ft

Leírás

A GorillaPod™ 3K PRO egy komoly felszerelés komoly MILC felhasználóknak. Ez az új alumínium design CNC megmunkálású foglalatokkal és Arca-Swiss™ kompatibilis gömbfejjel rendelkezik.

Nem kell vele vacakolni: ez a stabil, tartós kit remek választás fotóhoz, videóhoz, vlogginghoz és live streaminghez is. A 3 klasszikus módon használhatod: “Grip it. Wrap it. Stand it”. 1) Ragadd meg: használd markolatként szelfikhez, kézi támasznak. 2) Tekerd Rá: a lábait hajlítsd valami stabil pont, ágak, oszlop, korát köré. 3) Állítsd fel: használd mint egy klasszikus állványt, a stabilitás biztosított.c

Nem csak kamerákhoz ideális: mivel moduláris és sokoldalú, a GorillaPod™ 3K PRO kit -et továbbfejlesztheted a GripTight™ PRO mobiltelefon tartóval így egy mobilos tartalom gyártó szettet kaphatsz, vagy használhatod lámpa állványnak, mikrofon állványnak is. Valójában bármit megtart stabilan, ami kevesebb mint 3 kg.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01566-BWW Kategóriák: ,

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.