Cikkszám: JB01507-BWW Kategória:

JOBY GorillaPod 3K Kit

  • Rugalmas lábak & gömbfej, mellyel a MILC gépedet szinte bárhova odarögzítheted
  • Precíz beállításokért: 360° panoráma mozgás és 90° dönthetőség, szintező buborék
  • Erős: max. 3 kg súlyú eszközökhöz
  • A gumírozott gyűrűk és talpak még stabilabbá teszik egyenetlen talajon is
  • Tartó, orvosi ABS műanyagból és TPE-ből a biztos csatlakozási pontokért

Bruttó

34990 Ft

Leírás

A legnépszerűbb állvány a világon

Ez a könnyű állvány szett prémium minőségű ABS műanyagból készült. A kit GorillaPod™-ból és precíziós gömbfejből áll gyors cseretalppal és vízszintezővel. 360 fokban körbe forgatható és 90 fokban dönthető feje a gumírozott gyűrűkkel, rugalmasan tekerhető lábaival stabilitást ad még akkor is, ha nem sík a talaj. Így nem meglepetés, hogy ez a GorillaPod szett a világon a legtöbbet eladott állvány kit. A fotósok, videóok és vloggerek három módon is használhatják: Grip It. Wrap It. Stand It. ™– Ragadd meg mint egy markolatot szelfihez, tekerd valami stabil pont, egy faág vagy korlát köré vagy használd mint ahogy egy állványt szokás, lábaira állítva.

DSRL és MILC gépekhez vagy egyéb eszközökhöz használható, melyek súlya nem haladja meg a 3kg-ot és hagyományos ¼-es állványcsatlakozóval rendelkeznek.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01507-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.