Cikkszám: JB01764-BWW Kategória:

JOBY Compact Advanced Kit

  • Teljes méretű állvány a JOBY-tól
  • Ugyan azzal gyorscserelappal felszerelt, mint a GorillaPod 3K szett
  • Okos háromirányú állványfej mellékelt telefontartóval
  • A fej és a lábak is összecsukhatóak, hogy könnyű legyen szállítani

Bruttó

39900 Ft

Leírás

A JOBY Compact Advanced kit a JOBY Compact család “okos” tagja. JOBY DNS-sel oltották be az állványt, finomítva a touch point-okat és a designt, hogy szórakoztató, de funkcionális megoldás lehessen, és természetesen tökéletesen passzol a JOBY család többi tagjához is.

A zseniális 3D fej kialakításnak köszönhetően a professzionális megjelenésű a vele alkotott tartalom. Ugyan azzal a gyorscserelappal rendelkezik, mint a JOBY GorillaPod állvány vagy a JOBY 3K gömbfej. Így az állványok közötti váltás gyors és pofon egyszerű.
Ez a szett egy egyedi telefon tartót is tartalmaz, amelynek mindkét végén cold shoe vakupapucs csatlakozás található. Így pl. az egyik végre lámpát, a másikra mikrofont szerelhetsz és kezdődhet a vlogolás.
A telefon satu a tartón belül is forog, így pillanatok alatt átválthatsz az álló és a fekvő tájolás között. 6.7-8.8cm (2.6-3.5″) méretű telefonokkal használható

Az utazáskor a fej karjai visszahajthatóak, így a lábakat is összezárva könnyen elpakolhatod az állványt egy pillanat alatt. Nem kell aggódnod, a megerősített alumínium konstrukciónak köszönhetően ezt az állványt minden nap nyúzhatod

Sőt, a masszív 3 kg -os teherbírással a legújabb felszereléssel is használhatod, nem kell aggódnod az eszközeid épsége miatt.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01764-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.