Cikkszám: JB01762-BWW Kategória:

JOBY Compact Action Kit

  • Teljes méretű állvány a JOBY-tól
  • Ugyan azzal gyorscserelappal felszerelt, mint a GorillaPod 3K szett
  • Ergonomikus és könnyen használható pisztoly markolat telefontartóval
  • Fotó- és videofelvételi módok
  • 1,5 kg teherbír

Bruttó

31900 Ft

Leírás

A JOBY Compact Action Kit egy “erőmű” a JOBY állvány kínálatában. JOBY DNS-sel oltották be az állványt, finomítva a touch point-okat és a designt, hogy szórakoztató, de funkcionális megoldás lehessen, és természetesen tökéletesen passzol a JOBY család többi tagjához is.

JOBY Compact Action Tripod ugyan azzal a gyorscserelappal rendelkezik, mint a JOBY GorillaPod állvány vagy a JOBY 3K gömbfej. Így az állványok közötti váltás gyors és pofon egyszerű.
Ez a szett egy egyedi telefon tartót is tartalmaz, amelynek mindkét végén cold shoe vakupapucs csatlakozás található. Így pl. az egyik végre lámpát, a másikra mikrofont szerelhetsz. Kezdődhet a Vlogging.

A telefon satu a tartón belül is forog, így pillanatok alatt átválthatsz az álló és a fekvő állás között. 6.7-8.8cm (2.6-3.5″) méretű telefonokkal használható

Pisztoly markolata egyszerre ergonomikus és intuitív. A tartalom alkotás legyen egyszerű, még út közben is. A pásztázási funkció lezárására is van lehetőség, így valódi film módban videózhatsz.

Ennek a remek állványnak a 1,5 kg-os teherbírása és gyors csatos lábzárral rendelkezik.

Technikai tulajdonságok

Cikkszám: JB01762-BWW Kategória:

Garancia

A JOBY termékekre a törvényileg kötelező szavatossági és jótállási idő biztosítja, hogy a termékek megfelelnek annak a célnak, amelyre tervezték és nem rendelkeznek semmilyen alapanyag vagy gyártási hibával. A JOBY termékekre 2 év szavatosság vonatkozik illetve 2021-től 1 év jótállás.