JOBY GorillaPod

Szia! GorillaPod vagyok, az új barátod. Legyünk kreatívak együtt!

Annyira sok dologra vagyok képes, amiben segíthetek neked : Kényelmesen kézbe foghatsz, így olyan leszek, mint egy markolat, kényelmes velem a felvétel, a vlog, szelfi. De ha kell, becsavarodom, vagyis inkább rá – bárire, ami az utadba kerül. Egy oszlopra, kerítésre, korlátra, faágra. Így olyan helyről is készíthetsz fotót, ami eddig nagyon kényelmetlen vagy akár elérhetetlen lett volna. Vagy állíts fel bárhova, ahogy egy állvánnyal tennéd. – és nem, nem kell, hogy egyenes legyen, rugalmas lábaimmal mindenhol stabil vagyok. Játssz velem és alkoss!

GorillaPod okostelefonhoz

GorillaPod kamerához

GorillaPod akciókamerához

Népszerű termékek

GorillaPod rigek

A rigekkel felturnózhatod a fotóidat vagy videóidat. Segítségükkel mindenféle kiegészítőt pakolhatsz a szettedre. Lehet ez mikrofon, lámpa, okos telefon vagy akció kamera is. Upgrade-eld a DSLR vagy tükör nélküli szettedet ezekel a menő, rugalmasan állítható karokkal.

Megoldások HOME OFFICE-ban

A tableted és a telefonod lett az irodád? Legyen végre kényelmes és praktikus a munka velük – a tablet és telefon tartók kicsik, de minden helyzetben kényelmesen használhatod velük az eszközeidet – legyen szó egy online meetingről vagy csak egy videóró, amit kényelmesen kaarsz megnézni.  
Nézd meg, a JOBY mivel tudja kényelmesebbé tenni az otthoni munkát. 

GorillaPod iPhone-hoz

A legjobb képek és videók a telefonoddal. Találd meg a legjobb GorillaPod-ot a telefonodhoz!

Találjon rá a telefonod is az “igazira”.

Melyik a te telefonod legjobban passzoló GorillaPod? Horoszkóp helyett a kisokos segít benne…